GAMBAR CHRISTIAN BALE DI MEMORIAL AURORA MEMPERINGATI MANGSA PEMBUNUHAN TAYANGAN BATMAN

on Wednesday, July 25, 2012


Gambar Christian Bale Di Memorial Aurora Memperingati Mangsa Pembunuhan Tayangan Batman The Dark Knight Rises baru - baru ini. Seorang pemuda, James Holmes, 24, dengan bersenjatakan senapang rifle A-15 bersama - sama 100 magazin peluru melepaskan das tembakan telah menembak mati 12 orang dan menyebabkan 58 orang lagi cedera.

Lagi berita terhadap kejadian yang berlaku, sila layari Penangan Maut Batman, 12 Orang Terbunuh di ColaradoPun begitu, Presiden Obama dan Nolan sudahpun memberikan penghormatan terakhir bagi mangsa pembunuhan itu dan tidak ketinggal kelibat Christian Bale iaitu aktor utama Batman/ Bruce Wayne di Memorial Aurora.


Christian Bale dikatakan telah menziarahi dan memberi penghormatan kepada mangsa yang dibuat khas untuk memperingati mangsa pembunuhan tersebut. Turut hadir bersama Bale, ialah isterinya, Sandra Blazic Bale yang meluangkan masa melawat mangsa yang cedera di hospital.The Joker seperti Zombie kini berhadapan dengan hukuman mati jika disabitkan kesalahan. Holmes yang dikata memakai baju perisai juga memegang tiga senapang dan melepas tembakan ke arah penonton yang sesak di kompleks pawagam Aurora.
Ranking: 5

{ 0 komen... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Engine Carian Online All Rights Reserved